A Malom és Kacsa Pódium színpadán: ÉN, TE, MI

2022. OKTÓBER 26., SZERDA, 19:00

Október 26-án megnyitja kapuit a Malom és Kacsa pódium! A hely, amely a színházi előadások otthona és Tata kulturális szívcsakrája lesz. Szívd magadba az élményt egy szórakoztató, vicces, és néha elgondolkodtató párkapcsolati komédián, a Láthatáron Csoport előadásában.
Interaktív színházi előadásuk felnőttek számára készült, humoros színházi társasjáték a párkapcsolatokról. Az este magját az alkotók által összegyűjtött párkapcsolati élethelyzetek adják, amelyeket a színészek improvizációja alapján Nagy Orsolya író-dramaturg öntött formába.
Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik? Mennyire kell megfelelni egymásnak és mi változik az évek során?
Milyen stratégiákat használunk egymás meggyőzésére?
És egyáltalán, össze lehet-e valaha hangolódni?
A színészek által eljátszott jelenetek közt a nézőknek is lehetőségük van kifejteni véleményüket, sőt, újra rendezni bizonyos jeleneteket.
Alkotók és szereplők:
Rendező és részvételi színházi szakember: Szabó Veronika
Társ-rendező: Feuer Yvette
Játsszák: Feuer Yvette Stubnya Béla, Buzási Fanni és Mangold Roland
Játékmester: Szabó Veronika / Kemény Rozália
Dramaturg: Nagy Orsolya
A szöveget a színészek improvizációi alapján Nagy Orsolya írta.
Improvizációs tréner: Elek Ányos
Az előadás célja…
.. . hogy egy olyan komplex közösségi színházi élményt nyújtson a résztvevők számára, amelyben lehetőségük nyílik saját kapcsolati mintáikra, problémáikra és élethelyzeteikre rátekinteni, azokra reflektálni, azokról közösen gondolkodni. A vizsgált élethelyzetekre kellő távolságból tekintünk rá, ebben segít az előadás átszövő humor és a játékmester.
Nézői visszajelzések:
„Látni saját magad másban egyszerre megnyugtató és felkavaró érzés. És mivel sikerült ezt kiváltani, így az előadás már elérte célját.” Kocsis Attila és Vinnai Dalma, nézők
“A nézők érezhetően hamar feloldódnak – nagy szerepe van ebben a színészek remek, közvetlen humorának – s hamarosan azon kapjuk magunkat, hogy párkapcsolati kérdésekről vitatkozunk, személyes élményeket, véleményeket osztunk meg vadidegenekkel, mintha egy ismerős ismerősének az unokatesójának a házibulijába tévedtünk volna.” Manyasz Erika – néző
“Talán a “közösségi színház” a megfelelő kifejezés a ma esti eseményre, amely élő, interaktív, közvetlen (intim hangulatú) közös játék volt, ahol a néző, a játékmester és a színészek együtt keresték a válaszokat a párkapcsolatok életből ellesett fonákságaira. Van belőlük bőven! Számomra nagyszerű élmény volt a testközelből látható remek játék, a jelenlévő vendégek komoly igyekezete a felmerült helyzetek megoldására, jelenetek és festmények értelmezésére.” Ligeti György – néző
Nagyon nagy élmény volt! Még hasonlón sem voltam soha! Köszönjük!” – néző
Éld át ezt az élményt Te is a Malom és Kacsa Pódiumon, október 26-án!
Jegyvásárlás:
Jegyár: 7000,-/fő amely tartalmaz egy kávét és egy finom desszertet.

TOVÁBBI CIKKEK